Domino jellemzői:


Szőrtelenítés Pigment eltávolítás Non-ablatív (bőrsérülés nélküli)

Alexandrit (755 nm)

quanta_53a26e58ab976.jpg

A Domino, az olasz Quanta System cég legújabb fejlesztése. A legújabb nagyteljesítményű, bizonyítottan hatékony szőrtelenítő készülék, egy 755nm hullámhosszúságú Alexandrit lézer. Az egyedülálló TWIN fényforrásnak köszönhetően a berendezés gyors, és nagy spotmérettel végezhető kezelést tesz lehetővé. A berendezés alacsony fenntartási költségei mellett, a gyártó több mint egy millió villanásszámot garantál.
Az opcionálisan vásárolható integrált kontakt bőrhűtés három fokozatú, és Peltier termoelektromos hűtőtechnikán alapul.
A Domino lézerkészüléken elhelyezett egyedi csatlakozó segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatjuk a Twain kezelőfejeket. Az TWAIN IPL kezelőfejben található fix- illetve cserélhető filterek segítségével a szolgáltatásokat tovább bővíthetjük fotórejuvenációval, vaszkuláris és acnés kezelésekkel. A szintén csatlakoztatható 2940nm-es Er:YAG lézer pedig a hagyományos és frakcionált ablatív beavatkozásokat is lehetővé teszi.

Alexandrit @755 nm lézer: Az Alexandrit lézereket a szőrtelenítés „gold standarjaként” tartják számon. A 755 nm-es koherens, párhuzamos, és mindig azonos hullámhosszúságú lézerfény nemcsak elgendően mélyre jut a bőrszövetben ahhoz, hogy elérje a szőrtüszőket, de a melaninban való abszorpciója kimagasló, míg a bőr más kromofóráiban (hemoglobin, víz) alacsony. Ezért az Alexandrit lézerekkel folytatott kezelések, biztonságosabbak, hatékonyabbak, kevesebb fájdalommal járnak, mint bármilyen más lézerrel ( Dióda, Nd:Yag, stb.), vagy IPL-el végzett szőrtelenítés. Bármilyen bőrtípusról is legyen szó, klinikailag bizonyított tény, hogy az Alexandrit lézerrel 6 hetenete végzett 4 kezelés után a szőrszálak 80 %-a garantáltan eltávolítható, míg pl. IPL-el a szükséges kezelések száma 8-12 is lehet.

Lézerforrás:

Alexandrit @755 nm (garantált villanásszám: 1 000 000)

A Dinamo előnyei:
• erőteljes és hatékony szőrtelenítésre kifejlesztett lézerberendezés
• integrált kontakt hűtés
• IPL kezelőfej csatlakoztatható
• TWIN fényforrás, mely több mint 1.000.000 villanásszámot garantál

Kezelések:

Dermatológiai és esztétikai kezelések
Acne: acnés hegek
Pigmentált léziók: Café-au-lait
lentigo
Szőrtelenítés: hirsutism
hypertrichosis
pseudofolliculitis barbae
nemkívánt szőr eltávolítása (Fitzpatrick I-IV)

 

Kiegészítők:
A Domino készülék egy ún. TWAIN gyorscsatlakozóval van ellátva, melyhez az alábbi TWAIN kezelőfejek pillanatok alatt csatlakozathatók
TWAIN IPL fix vagy cserélhető fejes IPL kezelőfej
TWAIN 2940 Er:Yag kezelőfej az ablatív bőrmegújításhoz, és az ablatív frakcionált bőrfiatalításhoz

Letölthető adatlap (angol)